sommer i oslo

Det var en tid da det var spennende med ukjente steder, senger, kropper. Husker det vagt, den følelsen, det handlet vel om bekreftelse tenker jeg, eller kanskje om noe annet som uansett er uvesentlig nå. Men det er ikke gøy eller spennende lenger. Det er derimot forjævlig kjedelig - jeg opplever at jeg ligger der, da, i senga til en fremmed mann som kysser meg på halsen eller hva enn, og kjeder vettet av meg. Jeg tror ikke på at det kan oppstå magiske relasjoner med folk man bare møter for så å pule, så når vi våkner neste morgen kler jeg bare på meg, vil hjem. Orker ikke være der, orker ikke spørre om nummer, orker nesten ikke invitere til samtale en gang, er bare akkurat høflig nok og småler hest når han snakker om natta før. Sitter på bussen mot sentrum med bustete hår og gammel sminke, ned fra et eller annet sted på Bislett eller whatever, og tenker, juice, jeg vil ha juice. Appelsinjuice og kaffe.

3 kommentarer

Ernstine

25.06.2012 kl.17:30

Word.

linnéa

25.06.2012 kl.23:29

jævlig fint

fred

28.06.2012 kl.01:37

kjendisparty! hva gjorde jeg? jeg husker jeg gjorde fire ting: ventet på pølsegrilling, tenkte at pingpong-opplegget var særdeles kult, halvsov i sofaen, og bestemte at det var mye bedre å dra hjem og grille i stedet.

haha, jeg vet ikke hva jeg skulle sagt hvis noen kom bort til meg og sa de kjente meg igjen fra blogg. men et par ganger har jeg møtt folk på fest, og så har det vist seg at vi har vært venner i flere år på last.fm. verden!

jeg er sikkert like mye stalker, så det går helt greit. du veit jo ikke selv hvordan du egentlig skjønte at det var meg :D

:s :) :&)

Gjør meg glad:

hits