ord

Jeg vil skrive, men jeg klarer ikke formulere noe. Ingenting føles viktig nok. Og det er jo ikke sant, men på en måte er det sant likevel fordi jeg ikke vet, jeg var jo ikke der, jeg så ikke lysene fra mobiler som aldri fikk svar da sola gikk ned og mørket la seg, løp aldri for livet, ingen jeg kjenner løp for livet. Jeg kan bare lese hvert ord i avisa, helt til jeg ikke orker mer, helt til jeg håper at det blir ferdig fortere om jeg bare lukker øynene og blar forbi. Men det blir jo ikke det, og enn så lenge kan jeg ikke gjøre noe annet enn å leve.

3 kommentarer

ingen vet om denne bloggen

24.04.2012 kl.11:14

akkurat nå er ingenting viktigere. egentlig. det føles kanskje lenge, ti uker med ventetid, det går ikke an å klage eller skrive for det kjennes meningsløst. men jeg syns det er bra at du ser det, at dette står i fokus nå, så får vi bare sette oss selv litt på vent, for det angår oss alle.

Linda

27.04.2012 kl.13:24

sukk. jeg har det på akkurat samme måte, nesten. det er så jævla tungt å forholde seg til det i det hele tatt, for det gjør så vondt, for oss selv, for andre, for alle de som savner de som ikke er akkurat her med akkurat dem lengre, de som pleide å være det men som ble revet bort, men kanskje hjelper det å prøve å puste liv tunge dager ved å bare gi av det man har til hverandre. klemmer og kjærlighet og fine stunder uten å nødvendigvis trenge å snakke om det. jeg tror at det kanskje hjelper litt på i all sorgen, sjokket og kaoset. og ja, det er kanskje litt vel enkelt, men jeg vet ikke, noen ganger må man ty til helt enkle metoder for å kunne la sårene gro litt. dette er forresten ikke ment for å være belærende, jeg er like fortapt i dette som de fleste andre, men så kan jeg jo for eksempel nå si at du skriver nydelig, at jeg liker bloggen din, og ja, det kjennes kanskje meningsløst, men det er godt ment i alt det vonde.

duserdetikke

29.04.2012 kl.23:20

Takk for at du skriver dette. Det betyr mye for meg, mer enn du aner. Og du skriver det så fint, så verdig. Takk. Jeg tror jeg forstår deg, eller så hjelper du meg å forstå. Husk at vi står sammen.

Gjør meg glad:

hits