-

Radioen spiller den der nittitallslåta, eller er den tidlig totusentall kanskje, jeg husker ikke, husker bare at jeg var veldig ung. I'm a big, big girl in a big, big world, det grep meg selv om jeg bare gikk på barneskolen, og ikke skjønte mer enn den ene setningen. Det var en gang i en bursdag, husker ingenting av den, noe med mørkeblått og kremhvitt, men jeg vet ikke, det må jo være nesten ti år siden, kanskje mer, da de andre, eller var det bare hun ene, ikke ville spille den av, den var dårlig eller kjedelig eller hva nå enn småjenter pleide å si rundt tusenårsskiftet.

4 kommentarer

ingen vet om denne bloggen

10.04.2012 kl.14:42

tusenårsskiftet ja, jeg var i bursdag til venninnen min den ellevte september 2001, og så hørte vi om tårnene og jeg husker bursdagsbarnet fortvilet spurte: hvorfor akkurat på min bursdag???

Linda

12.04.2012 kl.19:10

jeg husker at jeg hadde en barnevakt som sang den sangen da vi pusset tennene en kveld, og jeg husker at jeg tenkte at jeg egentlig var ganske stor og ganske voksen på det tidspunktet.

marire

13.04.2012 kl.14:59

kjøpte plata hennes, til hun som sang den sangen. skjønte nok omtrent like mye som deg, hang meg opp i den setningen bare.

Sunniva

18.04.2012 kl.18:51

det var en av mine favorittsanger da jeg var så liten at jeg trodde hun sang "fioliiin", ikke "if you leave me"

Gjør meg glad:

hits