prognissekongen

Det er søndag og jeg kan bli sittende ved kjøkkenbordet, dyttende på stearinen som ikke er blitt hard ennå, det er søndag og jeg kan bli sittende ved kjøkkenbordet med te og klassisk musikk på p2 (som en annen tante), jeg kan si nei takk til mario party i stua for å kunne sitte akkurat her jeg sitter med radio og te og stearin og utsikten mot Trondheimsfjorden. 

Det er søndag og i jeg tenker på at hvitvin smaker bedre etter en lakrisbåt spist under sjerneskudd og nordlys, på de som fortalte meg hvor pen de syntes jeg var i natt (og jeg smilte og lo og snakket om musikk og høyder og gutter), det er søndag og jeg kan sitte akkurat her jeg sitter med radio, te, stearin, utsikt og to paracet og en ibux, sitte akkurat her og dytte på den stearinen som er varm og glatt og myk som bare stearin kan være.

3 kommentarer

Ragni

09.okt.2011 kl.19:04

åh. <3

ff

10.okt.2011 kl.23:44

dytte på stearin <3

ingen vet om denne bloggen

12.okt.2011 kl.16:23

hva ff sa! dytte på stearin! finnes ingenting som er bedre, eller som får meg til å føle meg mer rebelsk. vel- det gjør jo det, men en så uskyldig ting er likevel veldig deilig og litt rebelsk. pluss at det er ganske koselig å ta ibux og paracet, synes nå jeg, for det betyr som oftest at man ikke skal gå ut av døra den dagen, og det er jo ganske deilig en gang i blant.

Gjør meg glad:

hits