trompeter og regn

Herregud, jeg er sliten. Sliten og glad. Regnværet følger meg visst, for uansett hvor jeg drar om dagen så møter jeg regn, og når jeg har dratt videre blir det fint igjen. Men hallo, det er greit det. I går så vi Mathias Eick Band og Kaizers på Moldejazz, og rett før Kaizers åpnet himmelen seg fullstendig. Til og med favorittgenseren min ble ødelagt, misfarget av skjerfet - under - regnjakka.

Men det gjør liksom ingenting: Jeg har Chet, jeg har Wesseltoft, jeg har noen av mine beste venner og en knallfarget oljehyre som gjør at jeg nesten ønsker meg regn, og i morgen skal vi til og med på enda flere konsterter. Hva gjør dere? Er dere her fortsatt? Jeg ser at jeg mister følgere, men jeg håper det er noen igjen likevel. Kanskje jeg burde skrive litt oftere? Litt bedre?

Egentlig skulle jeg ønske jeg kjente dere på ordentlig, alle sammen.

 

 

4 kommentarer

marire

22.jul.2011 kl.05:02

jeg er her! men jeg er på ferie, og derfor blir det færre innlegg og færre kommentarer. skriv som du vil, det er sommer, kos deg masse med chet og jeg følger uansett. stor klem på deg.

gnistregn

22.jul.2011 kl.11:33

jeg leser alltid, uansett hvor ofte du skriver og uansett hva du skriver :)

Marte Isaksen

22.jul.2011 kl.12:23

Åå, regn er kjipt, men Kaizers er ikke kjipt! Heldige jente!

Nikita

26.jul.2011 kl.16:16

Kaizers, regn, gode venner og konserter. Det høres flott ut!

. Du skriver fantastisk. Skriv så ofte du føler for, men ikke oftere. Jeg er veldig glad for at jeg kjenner deg, forresten. Kanskje ikke så veldig godt, men litt ihvertfall.

Gjør meg glad:

hits