gi meg noe som hjelper mot vondt i hjertet. vær så snill.

En gang leste jeg et sitat, fra en film kanskje, at hvis himmelen er der oppe er helvetet her på jorda. Av og til lurer jeg på om det er sant. Vi som må oppleve og se forferdelige ting, som ødelegger hverandre og oss selv, som har knuste hjerter og en knugende følelse av håpløshet i bakhodet.

Jeg tror ikke himmelen. Jeg tror ikke på helvete. Tror jeg. Egentlig vet jeg ikke hva jeg skal tro. Jeg vet bare at jeg aldri kan vite.

(Men dette kan ikke være helvete. Da hadde jeg aldri kunnet vite hvordan den flommende følelsen av lykke er, den som av og til fyller hele kroppen. Som luften ved havet eller lukten av regn om sommeren.)

12 kommentarer

Sunniva

04.apr.2011 kl.19:57

Jeg tror at for å sette pris på lykken, må vi også oppleve forferdelse. Det er en balansegang som svaier opp og ned gjennom hele livet vårt. Noen ganger er vi helt på lykke siden, noen ganger er vi på midten og andre ganger er lykkesiden så langt unna som den kan være.

Stephany

04.apr.2011 kl.20:31

jeg liker å tro på himmelen og helvete noen ganger, selv om jeg egentlig ikke tror på dem. noen ganger hjelper det å tenke på at det finnes steder som er bedre og verre enn jordkloden.

covermyeyes

04.apr.2011 kl.23:02

Fint, fint, fint og fint! Og nydelig. Og vakkert.

Sara

05.apr.2011 kl.22:40

Jorda er en blanding av helvete og himmelen. Det tror jeg.

covermyeyes

06.apr.2011 kl.18:00

Sv: Hvordan kan du si (skrive) at han er alt for bra for deg? Det er ikke sant? Du vet ikke før du har prøvd. Det er ikke min vanlige innstiling, men nå som jeg har prøvd to ganger og ikke fått det til, så mener jeg fremdeles at det er det rette å gjør.

Nikita

06.apr.2011 kl.19:10

"De fleste klager over at det i romanene ikke foregår som i virkeligheten. Jeg klager over at det i virkeligheten ikke foregår som i romanene."

-Søren Kierkegaard

Jeg er ikke så flink på hva som hjelper... (Drikk en kopp te på et svaberg, hør på musikk, pust dypt.) Men jeg håper det går bedre.

Sara

06.apr.2011 kl.19:14

/ Å tro er ikke noe du kan bestemme deg for. Akkurat som at du kanskje tror det blir sol i morgen, du kan ikke bestemme deg for det. Jeg tror, og det er ganske fint. Men vi er alle forskjellige, og jeg skjønner jo det er vanskelig å tro på noe som virker så stort og så alt for bra.

Men allikevel, om vi tror eller ei, så må jo nesten jorda være en blanding av himmelen og helvete, for det er definitivt ikke bare èn av delene, og vi er jo midt i mellom.

covermyeyes

06.apr.2011 kl.23:21

SV: Og du må ikke tenke at du er en fjortiss. Jeg spørr, hvilken NORMAL jente er det som aldri har befunnet seg i dine sko?

T

11.apr.2011 kl.01:45

Hei.

Nikita

11.apr.2011 kl.10:50

Så bra. Det er fantastisk deilig å orke å lese igjen, ihvertfall synes jeg det...

. Det er fint at det går bedre. Forhåpentligvis vil det gå bra snart også... Ikke ha dårlig samvittighet.<3 Det er ikke alltid det går ann å sette pris på alt, slik er det bare. Noen ganger funker bare ikke verden, og det er ikke din feil...

Charlotte

12.apr.2011 kl.14:29

Hei. Ja. Smil&Klem (for det trenger man).

Håkon

13.mai.2011 kl.00:40

:)

Vet du ikke at dette er himmelen?

Gjør meg glad:

hits