Il n'y a rien dans ce monde qui n'ait un moment decisif

Jeg kunne fortalt om de jeg savner hjemme, om hun som studerer kunst og som får frem det beste i meg eller om han med den uventede filmsmaken og de gode klemmene, om hun jeg har kjent i over tretten år eller om han som kan alt, vil vite alt og lese alt. Jeg kunne skrevet om skolen, om gutten med kontrabassen og latteren, eller kanskje om jazzjenta som alltid har fine klær og som er snill med alle, om de som nesten alltid vil gå tur på kveldene, om italieneren som er ualminnelig interessert i å bake, om hun som egentlig er tysk og som har verdens søteste aksent eller om han flinke pianogutten jeg ikke helt tør snakke med.

Kanskje kunne jeg beskrevet musikken de spiller, konsertene jeg har blitt med på, han gutten nede på videregående som lot seg bruke i en oppgave, tilbakemeldingene jeg har fått, brevene jeg prøver og prøver og prøver å skrive, lånet som aldri kommer, evinnelig kortspill og mengder på mengder med te. Eller jeg kunne vist frem en spilleliste, en sang, kanskje bandet til han ene på skolen som får fantastiske kritikker på platen de nettopp utga, kanskje til og med vist noe av mitt eget arbeid.

Men aller helst vil jeg skrive igjen, sette ord på alle de tankene jeg ikke forstår, forrvirrelsen som kommer av å gå fra fornøyd til fortvilet og tilbake til fornøyd igjen, om å være redd og samtidig sterkere enn noen gang før.

Det sitter liksom fast.

8 kommentarer

Naitzel

29.sep.2010 kl.14:29

Er du på folkehøgskole?

covermyeyes

29.sep.2010 kl.14:45

skriv :)

Nikita

29.sep.2010 kl.16:50

Det er vondt når det sitter fast, og man ikke får skrevet. Men det kommer nok etterhvert. Ikke stress, ikke tenk så mye på det. Brev og spillelister kan vente så lenge, så kommer det snart...

T

29.sep.2010 kl.22:20

Noen ganger må en "skrive rundt grøten", men heldigvis går det an å gjøre det også på en fin måte ;)

Jeg liker så godt mose(?)bakgrunnen din!

tingeling

30.sep.2010 kl.19:08

Jepp. Enig. Tommelen opp :)

lachesis

01.okt.2010 kl.23:40

Bare skriv alt. Absolutt alt, til slutt så kommer du en vei med det og klarer å sette ord på ting og følelser.

kjersti

03.okt.2010 kl.12:35

men fram til du klarer det så må du skrive om andre ting, slik som nå. skriv om at du ikke klarer å skrive, bare SKRIV, og så kommer det plutselig en setning ned på datamaskinen eller papiret som du blir overrasket over at kommer, en setning som snek seg inn med de andre, fordi den var ikke om det du skrev til å begynne med. jeg lover. bare skriv skriv skriv, uten å skulle skrive noe bestemt. sett deg ned med blyant og papir og begynn å legge ord på papiret. det er den beste måten.

<3 takk for at du venter.

Maria.

04.okt.2010 kl.00:15

Det løsner snart. Bare press deg selv litt, tving deg til å skrive litt, så kommer det plutselig, før du vet ordet av det. Det er i alle fall det jeg prøver på, og jeg syns det kjennes ut som det snart går, så kanskje det fungerer for deg også.

Gjør meg glad:

hits