Kaos, eller; jeg klarer ikke engang skrive

Jeg vil miste kontrollen over meg selv, hikste, skrike til jeg er tom, til kroppen kollapser, ødelegge noe, overdøve musikken som spiller uten at den hjelper og dem som snakker uten å si noe riktig, for du er ikke her, ingenting er, annet enn tusen tanker og vondt i brystet, klump i halsen, tanker som vil ut, nå, fort, høyt, og jeg er så redd, så veldig redd, og jeg vet ikke en gang hvem du er eller hvor jeg kan finne deg.

8 kommentarer

covermyeyes

31.aug.2010 kl.22:50

Jeg vet på en prikk hvordan det føles.

Caroline

01.sep.2010 kl.00:04

Ikke la livet ta knekken på deg. Noen ganger vil livet det skjønner du... Prøve å ta knekken på deg. Livet tøyer grensene dine så langt som det bare kan. River og sliter i deg, til du snart ikke har armer igjen. Men ikke gi opp. For det er faktisk sånn at DU er sterkere enn du tror.

Nå drar jeg til USA, men jeg vil virkelig ønske deg lykke til videre. Snakkes når jeg er tilbake!

nattvake

01.sep.2010 kl.17:15

Eg har trua på at du vinner over det skumle, for du skriver for vakkert til at eg kan tru noko anna. Når verda vert for stor og kaotisk, plar eg gøyme meg blant nyspissa blyantar og bøker med blanke ark. Eg skal ikkje påstå at det gjør ting betre, men så lenge eg har ein blyant i handa føler eg at kontrollen ligger hos meg (om enn berre for ei lita stund)
Kjærleik

kjersti

03.sep.2010 kl.00:06

kyss på dine øyne.

jeg vet. jeg vet ikke helt for jeg er ikke deg, men ordene er mine, og jeg vet, og du får lov til å skrike, skrik inn i puta, skrik til du er hes, gråt til det er tomt, og hvis du ikke kan kan du tromme med fingrene, du kan lage mat og danse samtidig, du kan ligge og sprelle, og når det er bittelitt mer tomt kan du koke deg en kopp te og drikke den og huske at det finnes valper og prøve å tenke på akkurat dét, det er vanskelig, men du kan prøve, og skriv, skriv, du er flink, hold ut, skriv. ikke for oss, selv om vi er glade i ordene dine, skriv for deg selv, og hvis du absolutt ikke klarer, ikke føl at du er teit eller dum eller noe som helst for det fungerer ikke slik.

myke tanker.

og jeg elsker elsker elsker elsker ELSKER spillelisten.

ingen vet om denne bloggen

03.sep.2010 kl.11:12

oi. jeg skulle til å skrive noe om hvor flink du er men så har de andre over meg her allerede skrevet så mye fint at jeg ikke vet hva jeg skal si.

du skriver vakkert. og jeg kjenner følelsen altfor godt. jeg tror kanskje vi har det sånn ganske ofte, bare i ulike grader. og det er så frustrerende fordi ordene ikke tilfredstiller oss, vi har mer inni oss som må ut, det blir aldri tomt. men som kjersti sier: skriv, skriv, du er flink, hold ut, skriv.

Lady Netta

03.sep.2010 kl.21:55

Hei! Jeg sendte deg en mail for en uke siden eller no, men jeg regner med at du ikke har sett den siden du ikke har svart. Men du vant uansett konkurransen min! Send meg mail med adresse og slikt, så kommer boka snart i postkassen din :) Gratulerer!

lachesis

03.sep.2010 kl.23:05

Du skriver så utrolig vakkert. Du setter ord på så mange følelser. Jeg føler at det letter litt på trykket når jeg leser bloggen din, som om noen andre der ute klarer å sette ord på det jeg føler iblant.

T

11.sep.2010 kl.17:19

Skjørt og ærlig.

Gjør meg glad:

hits