Én ting

Før jeg glemmer det: Det å se at noen tenker litt av det samme som meg, bare bryr seg litt - eller til og med får noe ut av det jeg har skrevet - det hadde jeg aldri forventet. Noensinne. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, annet enn at det på en eller annen måte gir meg mer enn jeg kanskje helt vil innrømme. Takk.

5 kommentarer

fææh

15.jul.2010 kl.02:15

Jeg har ikke oppholdt meg her så mye, men jeg kom på nå at dette er bloggen med den fine headeren. Om jeg ikke husker feil, lagde du den på en nettside. Hukser du hvilken?

Naitzel

15.jul.2010 kl.11:26

Dette er en helt spesiell blogg. Jeg føler at jeg kommer veldig tett på forfatterinnen, selv om jeg ikke vet noen ting om henne. Og selv om bloggen er svært anonymisert. Så føler jeg at tekstene er spesielt personlige og nesten... intime. Det slo meg nettopp, at jeg ikke tror jeg vet hva du heter en gang!

Guro

15.jul.2010 kl.11:48

Egentlig frister det mest å kopiere kommentaren til Naitzel over, for jeg er veldig, veldig enig. Tekstene dine er helt spesielle, og jeg tror du har et størreskrivetalent enn du tør innrømme. Ut i fra mailen du bruker når du skriver kommentarer, tror jeg at jeg har funnet ut hva du heter, da. Selv om jeg helt ærlig trodde det var et guttenavn. Hihi.

Guro

15.jul.2010 kl.22:33

sv: Om jeg tar feil av hva du heter, eller om jeg tar feil av om det er jentenavn eller guttenavn, spiller igrunn ingen rolle. Navnet ditt har egentlig null betydning for hvor godt jeg liker det du skriver.

pinguparty

26.jul.2010 kl.01:17

/ takk, du.

dette gjør meg glad å lese. og kommentarene over også. tekstene dine ser fine ut, jeg skal lese litt hva du skriver snart. ps hvordan fant du bloggen min?

Gjør meg glad:

hits