Rolling in and caught again

Å danse til fire om morgenen, flere mennesker enn jeg noensinne har sett, ingen speil, klamme telt, engangskameraer, litt dramatikk, søte dansker, solbrenthet og musikk.

Det var å få kjøttboller til middag klokken fire på morgenen, stekt på primus av en fremmed danske med fin genser og munnspill i bukselommen. Kald øl, varm øl, soloppganger og to små røvere som listet seg rundt etter stoler, fnisende, klokken fem en morgen. Det var sommerfugler i magen og litt savn og mye latter. Jeg glemte at jeg synes det er flaut å danse foran andre, jeg glemte sminke og å tenke på om fargene på klærne mine passet sammen - og selv om jeg ikke helt klarte å glemme usikkerhet og dårlig selvtillit, klarte jeg å skyve de tankene nokså langt bak i hodet.

Aldri noensinne har jeg vært så utslitt, jeg er blitt syk og kroppen er mørbanket. Det var som å leve i en helt annen verden, det var Roskilde og jeg tror jeg ble litt forelsket.

7 kommentarer

Ming

06.jul.2010 kl.11:47

Åkeei, skal vi se. Lengde: Mål fra nakkekulen og så langt ned du vil ha den

Bredde: Mål fra nakkekulen og så langt ut på armen du vil ha den (det blir halv bredde)

Halshull: Mål fra nakkekulen og ut mot skuldrene så stort du vil ha det

Ermehull: Siden det ikke er en tradisjonell kjole tenkte jeg det letteste er å plassere målebåndet der du har bestemt kjolen skal gå, og bare la det gå i en ring så du ser hvor stort ermhull du vil ha, også ja, lese av hvor mange cm det er. Eller, forresten så trenger du ikke det, haha. Bare mål eh "nedover" (fra armen) sånn at du får ermhullsdybden, og liksom ikke hele sirkelen.

Såå skal jeg se på hva jeg har av stoff, evt. finner på stoff og stil.

Guro

06.jul.2010 kl.21:51

sv: Tusen takk. Jeg liker at folk blir nysgjerrige. Da har jeg fått dem til å tenke. Alt for ofte glemmer folk å tenke.

Det er ikke mange ting som greier å få meg til å glemme det negative. Som får meg til å skyve tanker jeg ikke vil ha, unna. Det er fint å lese at du har opplevd noe som har fått deg til å skyve tankene langt vekk. I hvertfall litt.

terese blå.

06.jul.2010 kl.22:18

munnspill i bukselommen. iiih! :)

maren

06.jul.2010 kl.23:34

ååå ja! herregud savn. men var det ikke 40årsjubileum i år? uansett, gleder meg supermasse til neste år og vi sees på coffin camp da :D:D

eigenarta

06.jul.2010 kl.23:34

terese blå: vet! sånn skulle gjerne verden vært nesten alltid.

maren

06.jul.2010 kl.23:50

skal være flinkere til dagbokgreiene neste år, skrev ingenting selv, haha! stussa litt på at det liksom var 40 år i år jeg og, siden det sto i avisa at den første festivalen var i 71, men har lest flere steder på nettet at det var 40 år i år, så. kanskje de hadde festival to ganger i året en gang, eheheh. det hadde vært fantastisk!!

iindigo

15.jul.2010 kl.23:07

Så fint:)

Gjør meg glad:

hits