Okei:

Ja, jo, okei. I morgen, altfor tidlig, sitter jeg halvsovende på bussen mot Roskilde sammen på vei mot ukjent land. Ikke slik at jeg ikke har vært i Danmark før, selvfølgelig, men jeg har vel egentlig aldri vært på en ordentlig festival før. Nå er jeg pakket og halvklar, spent og nervøs og veldig, veldig opprømt.

Nå skal det sies at jeg til nå har hatt en av de bedre ukene i mitt liv (kort oppsummert; godt selskap, fint vær og rare påfunn), så det skal litt til å toppe godfølelsen - men blir det bare halvparten så bra, vil det allikevel være helt fantastisk.

ÅÅÅ

4 kommentarer

Eirin

25.jun.2010 kl.18:34

HELDIGGRIS! nok en gang

Obsessive

25.jun.2010 kl.23:03

Jeg har fått beskjed av min tante om at jeg ikke får lov til å dra på Roskilde før jeg er 21 år. Helst ikke før det har blitt oppfunnet en pille som gjør at man ikke må på dritern'.

Jeg kan ikke fordra konsertoaletter nemlig, og Roskilde sine skal være temmelig ille.

____

All ære til lille Thao som var en engel og lagde det for meg. ^_^ De sier html-kode og jeg sier "Hæ?".

Frøydis

29.jun.2010 kl.01:16

Ååå skulle ønske jeg kunne dra på roskilde.. Men får ikke lov til å sove på campen før jeg har fylt 18.. Men det skjønner jeg kanskje litt pga det er jo en stor festival.. Mye som skjer der..

line aurora

05.jul.2010 kl.23:10

så fine ord som du sa til meg, så håper jeg virkelig du hadde det fantastisk på roskilde! eller. vel. det håper jeg nå uansett. jeg er litt deppete over å ha gått glipp av flott festival i år, men nå som den uansett er over og det ikke er noe å gjøre med det, går det greit. og du, så irriterende fint ditt forrige innlegg er. akkurat sånn ting skal være men ikke bestandig er men burde vært!

Gjør meg glad:

hits